skip to Main Content

CPM Guided Workshop – 15 februari – incl. e-boek

Description

Koop het Centerpoint Meditation e-boek én de workshop in één keer.

Over het boek:
Ik heb de basisprincipes van CPM in dit e-book beschreven om u kennis te laten maken met de werking van CPM. Het boek ontvangt u in een aparte e-mail en is in PDF formaat, zodat het op alle devices gelezen kan worden. Om deel te kunnen nemen aan onze workshops is noodzakelijk om het boek vooraf grondig te bestuderen. In de workshops wordt u efficient en effectief getraind om CPM op een dagelijkse basis in te zetten voor zaken als: mentale balans en beoordeling, ontspanning van lichaam en geest, en onmiddellijke verlichting van pijn en ongemakken. Uw aankoop geeft u automatisch toegang tot de ledensectie van de CPM website en een facebook groep waar ik live demonstraties van de techniek zal geven, en waar ik uw vragen zal beantwoorden.

Over de workshop:
De Center Point Meditation workshops zijn bedoeld om je te leren hoe je alle voordelen van de CPM methode kunt gebruiken zonder hulp van iemand anders. Met behulp van de richtlijnen van onze instructeurs leer je:

  • Hoe je in je eentje de CPM methode correct toepast;
  • Je krijgt een bio-field map die je effectiever in staat stelt om CPM en het bio-field te begrijpen;
  • Je krijgt onderricht in alle geavanceerde CPM technieken zoals zelfbegrip, verbetering van je cognitieve vermogens, verbetering van je intuïtieve vermogens, directe ontspanning en intensieve pijnverlichting – om maar een paar voorbeelden te noemen;
  • Het uiteindelijke doel na een workshop van 4-5 uur (halve dag) is, dat je beschikt over de middelen om CPM voor de rest van je leven te kunnen toepassen.

Met een partner komen houdt in dat je enkele aanvullende CPM technieken leert, die alleen mogelijk zijn wanneer je CPM beoefent met een assistent(e). Het verlichten van hevige pijn en simultane partnerondersteunde meditatie zijn hiervan twee voorbeelden.

Er zullen t.z.t. online opfriscursussen worden georganiseerd voor bezoekers aan onze CPM workshops.

Sorry, Event Expired
Total Seats: 20
  • Rugkliniek Eindhoven
  • Dommelstraat 5B
  • Eindhoven
  • Noord-Brabant
  • Nederland
Share This Event
Add to your calendar
Back To Top